Altafulla fa un 'win-win' amb les butaques infrautilitzades de La Violeta

 

Des de fa temps que una sala de La Violeta està ocupada per més de 200 butaques de primera qualitat que no s’han fet servir mai. Ara, l’Ajuntament els hi ha trobat una sortida gràcies a un acord de lloguer amb l’Espai Texas.

Es tracta d’un projecte cooperatiu teatral i cinematogràfic que obrirà a mitjan octubre als antics cinemes Texes de Barcelona. Gràcies al pacte, les butaques altafullenques ompliran la platea de la nova sala de teatre d’aquest flamant espai que, a canvi, portarà espectacles de nova creació a la Violeta.

Butaques altafulla

Les butaques van ser encomanades fa dos mandats pel govern d’Alternativa Altafulla. Tot i això, quan l’EINA va passar a ocupar l’alcaldia va optar per unes cadires que es poguessin moure per configurar un espai polivalent. 

La comanda de les butaques fixes, però, no es va poder cancel·lar i van quedar del tot infrautilitzades des de llavors.  Els impulsors del nou Espai Texas ja tenien relació amb Altafulla a través de diversos projectes artístics. Ara, celebren que aquesta vinculació s’ampliï.

L’Ajuntament espera poder començar a portar els espectacles del Texas a Altafulla a partir del 2024.