El carrer d'accés a l'escola del Roquissar serà de sentit únic


El tram del camí d’Altafulla a la nou, adjacent al cementiri municipal, que dona accés a la zona escolar del Roquissar passarà a tenir sentit únic. Encara s’està analitzant si serà d’entrada o de sortida, però la voluntat és prioritzar la mobilitat de vianants i bicicletes a la zona.

És una de les mesures incloses dins el disseny de camins escolars d’Altafulla que l’equip de govern presentarà aquest dissabte en Audiència Pública. El pla contempla intervencions per facilitar la mobilitat sostenible i la seguretat dels vianants especialment a l’entorn d’espais escolars. La sectorització de la plaça de la Portalada, guanyant espais per a vianants aïllant-lo de la zona d’aparcament, és una altra de les mesures implementades arran d’aquest estudi.

DIA SENSE COTXES AL CASC ANTIC

Un pla que es presentarà coincidint amb una setmana europea de la mobilitat que tindrà visibilitat a Altafulla el proper divendres, quan de forma puntual i testimonial es restringirà la circulació de vehicles pel casc antic.

Per seguir incidint en les mesures de mobilitat sostenible, els alumnes de la Portalada i el Roquissar faran tallers per definir com volen que siguin els seus entorns més propers. En el cas dels primers, com condicionar el nou espai per a vianants creat a la zona, i en el segon, com regular el tram de carrer que ara ja es talla en els moments d’entrada i sortida dels escolars.