Altafulla desencalla la segona bassa de laminació per evitar inundacions

Llum verda a l'aprovació inicial de la bassa de laminació que es construirà en aquests terrenys situats al sud de la rotonda del Puntet d'Altafulla després d'anys d'espera. Es tracta d'una infraestructura clau que ajudarà a mitigar el risc d'inundació al barri Marítim, juntament amb una segona bassa de laminació més gran ubicada al nord, que també va passar pel ple a l'abril.

El cost superarà el 850.000 euros, 400.000 més que el projecte aprovat el 2018 que s'ha modificat per incloure aspectes com la renaturalització de l'entorn i podria estar subvencionat per l'ACA. Equip de govern i oposició van celebrar la materialització d'un projecte històric per al municipi.

ple altafulla maig 2023

El ple de maig també va servir per dir adeu a tres regidors que no continuaran el proper mandat. La regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Marisa Méndez-Vigo, posa punt final a una trajectòria de més d'una dècada al consistori de la plaça del Pou per donar pas a noves generacions.

El regidor no adscrit Xavier Rofas també es va acomiadar fent valdre els projectes que ha ajudat a tirar endavant durant aquests anys i demanant responsabilitat als regidors electes. El comiat més emotiu va ser el de Natalia Sanz, que s'ha quedat a les portes d'entrar de nou al ple altafullenc amb Ara Altafulla.