La Junta de Govern Local retorna les competències al ple d'Altafulla

La Junta de Govern Local d'Altafulla ha perdut les competències delegades del ple ara fa quatre anys, quan l'executiu de l'EINA va aprovar aquesta mesura enfocada a facilitar la tramitació de determinats projectes.

L'han presentat en forma d'acord de ple L'EINA, el PSC i el regidor no adscrit Xavier Rofas, convertint-la en una mesura vinculant. Tot i això, ha comptat amb el suport de tots els grups municipals.

Des de l'equip de govern es critica, però, que l'octubre del 2021 l'EINA no va respectar una moció, en aquest cas no vinculant, aprovada per tota l'oposició de llavors amb un objectiu idèntic. L'EINA defensa que la Junta de Govern Local s'està utilitzant com un espai de decisió sense consultar els altres grups.

Piscina altauflla

Posen com a exemple el projecte de reforma de la piscina, que l'equip de govern va aprovar a finals d'any per un valor de 600.000 euros tot i que finalment no es va incloure en els pressupostos. Els republicans assenyalen que la llei obligava a passar pel ple un projecte d'aquesta envergadura.

Finalment, l'equip de govern al·lega que l'aturada nadalenca ha dificultat que la informació relativa a la piscina fluís de forma adequada. També apunten que es donaran tots els detalls als regidors de cara a la següent comissió d'urbanisme.