La Violeta enceta programació estable

Maria Arnal i Marcel Bagés, en un dels últims concerts de la seva gira de Clamor, seran els encarregats d’obrir la nova etapa del Casal Auditori La Violeta. L’espai escènic d’Altafulla es va reobrir tres anys després aquest estiu i ara enceta programació estable.

A banda del plat fort amb què s’inicia la temporada aquest dissabte, la cartellera contempla un total d’onze espectacles de gèneres i disciplines diferents. Un tast ampli que busca fidelitzar públic per convertir l’espai en un aparador cultural al Baix Gaià.

Entre les propostes programades fins al mes de desembre destaquen noms com el de José Corbacho amb el seu espectacle 'Ante todo mucha calma', o la música de Joan Miquel Oliver. També hi trobem teatre amb la comèdia Ovelles de Carmen Marfà i Yago Alonso, i un premi Butaca l’any 2015:  'El llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí.

El piano de Carles Cases i el blues d’Agustí Mas completaran l’oferta musical d’una cartellera que també tindrà espai per a formacions del territori. Hi actuarà la coral Santa Rosalia de Torredembarra i també l’escola de música d’Altafulla, amb el concert de Nadal. Des de fa un mes ja es poden adquirir les entrades per als diferents espectacles.