Els voluntaris deixen a punt els centres educatius d'Altafulla

El voluntariat de la ciutadania d'Altafulla ha fet possible que aquest dilluns puguin reobrir diversos equipaments municipals molt malmesos per l'aiguat del divendres. Més d'una cinquantena de persones es van trobar a l'escola de La Portalada responent així a la crida de l'Ajuntament d'Altafulla; el consistori creia que només amb la feina de la brigada municipal, en cap de setmana, no s'arribaria a temps. Així, la col·laboració ciutadana ha estat clau.

A La Portalada calien moltes mans per deixar a punt les aules, el menjador o el pati. Poques hores abans estaven completament inundats. Per a molts, la neteja de l'escola es va convertir en una activitat familiar el diumenge al matí. Això sí, les tasques es van executar amb rapidesa.

A La Portalada hi sobraven voluntaris. Alguns van anar cap a la llar d'infants de l'Hort de Pau. Allà també es va retirar l'aigua ràpidament i es va aconseguir redreçar un dels problemes més importants: el quadre de llums s'havia espatllat, però es va aconseguir engegar de nou. Ara bé, aquest s'haurà de canviar per complet. Amb tot, els infants poden tornar a la llar aquest mateix dilluns. També hi va haver voluntaris al centre obert de Martí Royo i a La Violeta.