El fred no impedeix que el rei Carnestoltes d'Altafulla escampi la gresca i la disbauxa

Aquest dijous Gras es van encetar els actes més destacats dels carnavals d'arreu del Camp de Tarragona. Molts han començat la gresca i la disbauxa amb l'arribada del personatge més important d'aquesta festa, el rei Carnestoltes.

I a ritme de batucada perquè el fred no es fes notar tant també va arribar el rei carnestoltes d’Altafulla que anava saludant a tots els altafullencs i altafullenques que es van assistir en aquesta cercavila que obre els actes principals del carnaval del municipi, un rei que tenia un missatge molt clar per a tots els vilatans.
I van ser molts els poca soltes que es van disfressar per rebre a sa majestat, des del més petit al més gran. De pallassos, bruixes, o com si acabessin de sortir de la dutxa, qualsevol vestimenta o complement era ideal per l’ocasió. Fins i tot les bruixes gegantes que obrien el seguici es van vestir per l’ocasió. I per fer valer el dijous grass, truita de patates per acabar, per ajudar a combatre el fred i per agafar forces per aquests dies que de ben segurs estaran inundats de gresca i xerinola.