L'Ajuntament d'Altafulla planteja comprar sorra per la platja

L'Ajuntament d'Altafulla planteja comprar sorra per la platja. Una decisió que es podria confirmar demà en la reunió que presidirà l'equip de govern amb els tècnics de Costes. Després de l'aportació d'uns 15.000 metres cúbics de sorra a les zones més malmeses de Botigues de Mar i a Voramar, el fort onatge del passat cap de setmana va fer que la mar tornés a guanyar terreny i engolís un gran espai de la platja. Creuen que va ser un encert posar-la, ja que, segons ells, ha evitat que la zona de Botigues de Mar no es destrossés.

Tot i que sol·licitaran que la despesa vagi al càrrec de Costes, estan disposats a afrontar el pagament. També serà Costes qui determinarà d'on es portarà la sorra i a quina zona es destinarà. Una actuació que és un risc que Alternativa està disposada a assumir.

ddr platja

Des del grup municipal de l'EINA critiquen la gestió de l'equip de govern. Diuen que la intervenció a la platja s'ha fet sense seguir els criteris adequats, com els que sí que oferia, diuen, el seu pla de platges. Creuen que aquest últim episodi demostra que la regeneració de la platja només es pot aconseguir partint d'un pla de xoc dinàmic a llarg termini. 

Des de l'oposició també demanen que es convoqui un comitè de gestió de la platja. Mentrestant, l'equip de govern anuncia que continuarà prenent accions a curt termini per salvar la temporada d'estiu.