La Nit de Bruixes torna amb tota la seva força a Altafulla

 

L'entorn del Castell d'Altafulla ha viscut aquest divendres i dissabte un dels esdeveniments més emblemàtics del municipi. Són dues nits esperades amb ganes, però és que les d'enguany encara ho eren més: la Nit de Bruixes ha recuperat per fi el seu format habitual.

Per culpa de la pandèmia el 2020 es va cancel·lar, i l'any passat el format va ser molt reduït. Coincidint amb Sant Joan, aquesta 12a edició de la Nit de Bruixes ha tornat amb tota la seva esplendor: una forma immillorable de reprendre el fil.

Activitats variades de tota mena han omplert el programa d'actes; s'han fet tallers per a infants i per a adults, mitja dotzena de xerrades, exposicions o concerts. Com no podia ser d'una altra forma, el segell embruixat també ha tingut importància, amb lectura de mans, tarotistes i rituals.

Fins i tot, la visita dels gegants d'Altafulla: la Bruixa i el Bruixot. Tot plegat acompanyat de mercadets i de parades de menjar. L'aposta ha sortit rodona; no obstant això, l'organització ja treballa en com millorar l'edició de l'any vinent.