Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Les obres per reformar el casal de la Violeta començaran a l'estiu

L'espai es convertirà en un petit auditori multidisciplinari amb capacitat per a 300 persones. Les obres de remodelació transformaran el recinte per adaptar-lo a les necessitats actuals. El projecte s'ha aprovat i, a l'espera de licitar-se, es pretén que els treballs comencin a l'estiu per enllestir-los a finals d'aquest 2018.

La Violeta acull anualment entre una trentena i una quarantena d'actes culturals però no compta amb una programació estable. Aquest és un dels avantatges que es contempla amb el projecte de remodelació de l'espai. A partir d'ara, Altafulla podrà disposar d'una agenda cultural permanent a la mateixa Violeta.

Amb un pressupost de gairebé 900.000 euros, es construiran nous lavabos i se substituirà tot el sistema elèctric i audiovisual. També s'aïllarà tèrmicament l'exterior i s'adequarà un sistema de calefacció intern que garanteixi la comoditat dels usuaris. La sala canviarà gairebé de dalt a baix. Amb tres dècades de vida, la proposta contempla més de 500 metres quadrats de superfície útil i el canvi de la coberta del Casal. Entre altres actuacions, també se substituirà el mateix paviment de la sala.

D'altra banda s'instal·laran 400 seients fixats al nou paviment, reduint l'aforament de la sala i impedint la realització d'actes puntuals, com els balls populars. En qualsevol cas des de l'equip de govern afirmen que hi ha alternatives per acollir els actes que no puguin seguir desenvolupant-se a un indret en obres a partir de l'estiu i fins a finals de l'any.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ