Castellarnau ja encapçala la tasca del nou govern

Montse Castellarnau ja treballa al despatx que fins aquest dimarts ocupaven de manera conjunta Jordi molinera i Alba Muntadas.

N'ha pres possessió minuts abans de la primera junta del nou govern municipal, format pels quatre representants del seu grup, Alternativa Altafulla i el de Junts, Hèctor López Bofill.

Un dels primers temes a afrontar pel nou executiu és buscar una fórmula perquè el servei de socorrisme a la platja altafullenca pugui començar a operar a inicis de temporada. Ara mateix, la licitació i contractació del nou contracte es troba paralitzada per manca de partida pressupostària.

Aquesta hauria d'haver arribat en el passat plenari del mes d'abril a través d'un modificatiu de crèdit, però la negativa dels grups en aquell moment a l'oposició de debatre cap punt de l'ordre del dia ho va deixar damunt la taula. Això fa que, tot i que la intenció és aprovar-lo en un ple extraordinari la setmana vinent, el tràmit burocràtic no permetria que el nou contracte s'adjudiqués fins a mitjans de juliol.

L'ARRIBADA DE SORRA, A L'ESPERA

La platja també es troba en el punt de mira del nou govern per afrontar el pla de xoc necessari per a la seva recuperació. En aquest sentit, ja s'han demanat reunions amb el Departament de Costes per poder posar calendari a l'arribada de sorra a les parts més malmeses.

Tot i això, després de les primeres converses amb els tècnics, desataquen que les característiques de la platja altafullenca són diferents de d'altres, on ja s'han començat aquests treballs.

Un ple extraordinari de la setmana vinent on també es donarà a conèixer el nou cartipàs municipal, que s'està acabant de tancar entre els cinc regidors que conformen el nou govern.