El govern d'Altafulla no dona per perduda la moció de censura

Tots els partits actuals a l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla, excepte el Partit Socialista, han signat la moció de censura contra l'actual alcalde Jordi Molinera, que s'ha de fer efectiva el pròxim 10 de maig. Però d'aquí a aquella data, és a dir, en 12 dies, pot canviar alguna cosa?

La resposta de qui s'hauria de convertir en la primera dona alcaldessa d'Altafulla és clara, però canvia totalment si ho preguntem als actuals coalcaldes. Creuen que d'aquí al 10 de maig potser algú dels qui ara avala aquesta moció de censura pot canviar de parer i per això insisteixen a dir que ells no tiren encara la tovallola.

Una moció de censura que arriba quan queda poc més d'un any per les pròximes eleccions municipals. Això ha influït a l'hora de presentar-la ara? La resposta també és molt diferent.

Si la moció de censura acaba prosperant, deixarà al govern els actuals 4 regidors d'Alternativa Altafulla i el regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill. Els altres dos regidors que donen suport a la moció de censura no entraran al govern com a tal.

Natàlia Sanz, d'Ara Altafulla, ja ha dit que donarà suport des de fora i el regidor no adscrit Xavier Rofes no tindrà competències directes perquè la llei antitransfuguisme no li permet. A l'altre cantó hi haurà l'actual govern format pels cinc regidors d'Esquerra-L'eina, i la regidora del PSC, Imma Morales.