Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Tres dies d'oci pels infants d'Altafulla al Parc de Nadal

Una dotzena d’activitats i propostes presidides per la monumentalitat d’uns inflables gegants que pretenen fer les delícies d’infants i adolescents. Durant tres tardes, de 5 a 8 i fins el 4 de gener, el pavelló d’Altafulla acull una nova edició del parc de Nadal de la localitat. Una invitació gratuïta a gaudir de l’oci en família i que ja el primer dia d’obertura s’ha omplert d’infants, evidenciant l’encert de traslladar les dates de celebració de la proposta als primers dies de l’any.

La proposta lúdica impulsada des de l’Ajuntament, a banda d’inflables inclou també tallers de maquillatge i d’altres i compta amb la col·laboració de cossos de seguretat i emergència, que mostren els seus vehicles als infants.El Parc de Nadal ocupa l’interior del pavelló d’Altafulla i també proposa activitats al pari de l’escola del Roquisar. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ