Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Altafulla amplia el cementiri i pensa en enterraments ecològics

 

Entre les millores, s'han remodelat alguns dels nínxols i se n'han construït una trentena de nous amb el compliment de la normativa vigent.

El proper mes de gener acabaran les reformes de millora del cementiri d'Altafulla, unes obres molt necessàries, ja que des de feia temps alguns nínxols patien filtracions d'aigua. El consistori ha estat treballant aquestes darreres setmanes en el projecte,que no només ha consistit en arreglar els nínxols que ja hi havia. També se n'han fet de una trentena de nous, tot i que encara n'hi ha una trentena més que estan buits.
Aquestes obres costaran gairebé 50 mil euros. L'ajuntament també està estudiant la possibilitat d'oferir enterraments ecològics que consisteixen en dipositar les cendres del difunt en urnes biodegradables per després poder ser enterrades en un espai dins mateix del cementiri.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ