Les policies locals d'Altafulla, Torredembarra i Creixell, més a prop de l'acord

El ple d'Altafulla va aprovar el conveni de col·laboració entre la seva Policia Local i les de Torredembarra i Creixell. Ara només cal que la resta de consistoris implicats facin el mateix.

La mesura millorarà les intervencions d'emergència i permetrà que els agents dels tres cossos disposin de més seguretat jurídica per actuar fora dels seus municipis. Des de l'equip de govern es considera un pas important en matèria de seguretat que es reforçarà amb la pròxima obertura de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Torredembarra.

El conveni es va aprovar amb els vots favorables dels partits del govern i Junts per Altafulla. Alternativa Altafulla i el regidor no adscrit Xavier Rofas es van abstenir perquè consideren que falten efectius policials al municipi i la mesura agreujaria aquesta situació.

APROVACIÓ DEL MODIFICATIU DE CRÈDIT

Royo

Un dels altres punts rellevants del ple va ser l'aprovació del modificatiu de crèdit per complementar els pressupostos del 2021 a partir d'1,3 milions d'euros del romanent de l'exercici anterior. Gairebé la meitat d'aquests diners es destinaran a la renovació de les places dels Vents, Martí Royo i 1 d'octubre.

Els fons també serviran per a petites inversions en matèria d'espai públic, cultura o foment del reciclatge. En total una setantena d'actuacions que es posaran en marxa durant els pròxims mesos.