Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els alcaldes donen suport al projecte de desdoblament de l'A-7

Els alcaldes veuen amb bons ulls el projecte de Foment de prolongar el desdoblament de l’autovia A-7 des de la rotonda de la Móra i fins a l’autopista a Torredembarra. Creuen que aquesta obra i les bonificacions per circular per l’autopista serviran perquè es redueixi el col•lapse de la nacional, sobretot durant l’estiu.

El Ministeri ha tret a informació pública les obres i això, segons destaquen els alcaldes, vol dir que el projecte comença a caminar. Es continuarà amb el desdoblament de l’autovia A-7, aprofitant al màxim la calçada actual de la nacional. El projecte ja el va anunciar al 2015 la llavors ministra, Ana Pastor, tot i que en aquell moment es va parlar d’arribar fins a la Pobla de Montornès. Ara, però, es farà el desdoblament des de la rotonda de la Móra i fins a l’autopista. Una obra que costarà 58 milions d’euros i que permetrà solucionar o minimitzar les llargues cues de la nacional i que tindrà poc impacte ambiental. Els alcaldes destaquen també l’altra mesura per descongestionar la nacional: obligar els transportistes a circular per l’autopista, però amb bonificacions de prop de la meitat dels peatges, a més de la gratuïtat per als residents en determinades circumstàncies. Són mesures acordades entre els alcaldes de l’anomenat pacte de Berà i la Generalitat i que el ministeri també veu amb bons ulls. Consideren que amb la prolongació del desdoblament de l’A-7 i les bonificacions per circular per l’autopista el pacte de Berà haurà aconseguit la majoria d’objectius que es van plantejar quan es van unir els alcaldes afectats per aquesta via.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ