Altafulla modifica l'ordenança de convivència i civisme

Per tal de preservar l'espai públic com a lloc de convivència i civisme Altafulla modifica l’ordenança, introduint l’enduriment de les sancions en algunes conductes incíviques i nous supòsits de fet que no estaven regulats. En aquest sentit, fins ara no se sancionava fer cas omís a les indicacions del socorrista especialment en cas de bandera vermella. Ara estarà prohibit i serà sancionat com a molt greu. També s’ha afegit la prohibició de l’extracció de recursos naturals sense autorització administrativa, com el cas d’agafar molsa del bosc, recorrent per les festes de Nadal.

Els diferents tipus de sancions, lleus, greus i molt greus es quantifiquen amb imports fixes, de 300, 600 i fins a 900 euros. A més a més, s’incrementaran les sancions en cas que hi hagi reiteracions. La proposta d’aprovació inicial es va aprovar per unanimitat tot i que l’oposició creu que en algunes conductes les sancions s’haurien d’haver endurit.

ddr a

Amb el suport de tots els grups municipals es va aprovar el nomenament de Joan Carnicer, membre fundacional dels Castellers d'Altafulla i del Centre d’Estudis del municipi, com a fill adoptiu 

D’altra banda, també va prosperar la moció  en defensa del servei públic de correus per reforçar la plantilla de l’oficina del municipi i garantir una atenció eficaç als veïns i veïnes.