Comença el Festival de Música d'Altafulla amb bona afluència d'assistents tot i les restriccions

El públic no dona l'esquena al certamen que va arrencar ahir a la nit amb prop d'un centenar d'espectadors malgrat la reducció d'aforament per la pandèmia. Va ser la primera de les set mostres musicals que es desenvoluparan a la plaça de l'Església fins al 23 d'agost.

L'Operetta Vienesa va donar el tret de sortida de l'edició número 33 del Festival Internacional de Música d'Altafulla amb el piano de Robert Lehrbaumer, la soprano Katrin Targo i el tenor Julián Henao. Gairebé 100 persones van assistir al primer d'uns concerts en què no només crida l'atenció la proposta cultural existent a l'escenari sinó també les obligades mesures de control d'accés de tots els usuaris.

TEMPERATURA

L'aforament s'ha limitat a 185 seients per garantir el distanciament social. Es pren la temperatura i es demanen les dades personals dels presents per controlar la traçabilitat davant possibles rebrots posteriors. El gel i el programa de mà directament ubicat a la cadira són altres de les eines per permetre el gaudiment del festival tot i la pandèmia. La resposta dels usuaris ha estat positiva.

El Festival de Música d'Altafulla continuarà aquest divendres amb la interpretació de les Quatre Estacions de Vivaldi i acabarà el 23 d'agost amb l'Orquestra de Cambra de Terrassa 48.