Altafulla programa set concerts al seu festival internacional de música

Durant el mes d'agost Altafulla continuarà apostant per la música en directe i la cultura. La plaça de l'Església tornarà a acollir un any més el Festival Internacional de Música. Seran set concerts de música clàssica que es realitzaran entre el 5 i 23 d'agost en un auditori adaptat a la normativa sanitària.

Altafulla tornarà a acollir un any més el Festival Internacional de Música del municipi, que afronta enguany la seva 33a edició. Es celebrarà entre el 5 i 23 d’agost i concentrarà les actuacions, com és habitual, a la plaça de l’Església. Un escenari idoni, com s’ha demostrat durant el passat Altacústic, per garantir les mesures de seguretat aconsellades per les autoritats sanitàries.

En total seran set els concerts programats en una edició que inclourà un homenatge a Beethoven coincidint amb el 250è aniversari del naixement del compositor alemany o les quatre estacions de Vivaldi. Una opereta vienesa el 5 d’agost, amb una formació de soprano, tenor i piano obrirà el certamen, Música espanyola, amb guitarra i violí; música catalana dels dos últims segles per a piano, l’orquestra de Terrassa recordant Johan Sebastian Bach i un quartet de saxos completaran el programa. Les entrades costaran 15 euros, hi haurà un pack de 49 euros per a quatre concerts i l’abonament del festival costarà 65 euros.