L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla reclama a l'Ajuntament que adeqüi la platja

En resposta, el consistori argumenta que ja s’està treballant per adequar l’espai a les necessitats turístiques per fer front a una temporada que s’iniciarà oficialment dissabte vinent.

De l’anàlisi de la situació actual dut a terme per l’assemblea de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla, ATECA, formada actualment per una vuitantena de socis, se’n desprèn una necessitat immediata. La platja és un element primordial per atraure el turisme que necessita el municipi per reactivar l’economia. Per això, reclamen al consistori que l’adeqüi i reompli de sorra.

ltafu

ATECA ha pogut realitzar directament la demanda a l’equip de govern i també als polítics de l’oposició, presents a l’assemblea extraordinària que l’entitat ha realitzat per planificar el futur després de la COVID-19 i l’estratègia a seguir per fomentar el comerç de proximitat. Una estratègia, han reivindicat els associats que s’ha de teixir de forma còmplice amb l’Ajuntament.

Diuen que és necessari unir esforços per evitar que es reprodueixin situacions com la viscuda últimament en què s’han engegat de forma paral·lela dues campanyes, una de municipal i una altra de l’associació, amb un mateix objectiu: promoure i activar el comerç local.