Una oposició ara majoritària insta a negociar els pressupostos al govern d'Altafulla

L’EINA i el PDeCAT, els dos principals grups a l’oposició d’Altafulla, avisen a l’equip de govern en minoria d’Alternativa que si volen aprovar els pressuposts de l’any que hauran de negociar i replantejar-se alguns projectes com el de la nova biblioteca. Els dos grups estan oberts a negociar perquè asseguren que sinó hi haurà una gran inestabilitat política. 

El trencament del pacte de govern entre el PDeCAT i Alternativa a l’Ajuntament d’Altafulla comença a passar factura a l’equip de govern que ara està en minoria. Almenys els tindrà per tirar endavant els pressupostos de l’any que ve. Els grups a l’oposició avisen que si volen els seus suports del tot necessaris, hauran de posar-se a negociar a partir d’ara. Creuen que només aprovant amb un ampli consens els comptes de l’any que ve es pot evitar un escenari d’inestabilitat política. L’Eina per iniciar aquestes negociacions imposa una condició, replantejar el futur de la biblioteca municipal.
El PDeCAT estaria d’acord en el tema biblioteca. Asseguren que quan estaven al govern van votar a favor per fidelitat amb pacte però avisen que les coses han canviat i que s'haurà de dialogar per tots i cadascun dels punts que es vulguin aprovar.

A banda els dos grups volen que el consens pels pressupostos vagi més enllà dels grups polítics i també es faci participar a la ciutadania i a les entitats del municipi.