La substitució dels contenidors soterrats d'Altafulla s'iniciarà aquest dimecres

Les conseqüències de la pandèmia del coronavirus afecten el calendari d'actuacions programades pels diferents municipis que, tot i això, continuen treballant perquè aquestes avancin. És el cas d'Altafulla, que aquest dimecres començarà la implantació dels nous contenidors de brossa que han de substituir els soterrats. Un canvi però que no es podrà completar fins passat l'estiu.

El mes d'abril havia de suposar el tret de sortida al nou sistema de recollida de la brossa a Altafulla i a les altres poblacions del Tarragonès que s'havien adherit al servei gestionat pel Consell Comarcal, però la crisi del coronavirus ha provocat que la implantació d'aquest nou model s'hagi vist alterada.

En el cas del municipi altafullenc, aquest nou sistema de recollida començarà aquest dimecres. Serà quan es comencin a instal·lar els nous contenidors que ja fa setmanes que esperen a les instal·lacions municipals. Aquests contenidors substituiran als que estan soterrats en les diferents illes del municipi, i en la majoria de casos estaran situats en el mateix emplaçament dels actuals. Per poder dur a terme aquest canvi però, s'ha de procedir a una retirada dels contenidors actuals que encara no té data.

NOVA FREQÜÈNCIA DE RECOLLIDA DE BROSSA

Acompanyant a aquest canvi, també entraran en vigor aquest dimecres les noves freqüències de recollida de la brossa, així com el nou sistema de neteja viària i de recollida de grans productors. Tota una sèrie de novetats que el consistori altafullenc vol explicar a la ciutadania mitjançant una Audiència Pública tan bon punt aquesta es pugui celebrar.