Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Altafulla posa l'accent en la protecció dels més grans del municipi

El govern altafullenc suspèn les activitats programades al municipi i tanca l'Esplai de la Gent Gran.

A Altafulla les principals mesures recollides en el decret signat pel govern municipal i fet públic aquest dijous estan destinades a la protecció de la gent gran del municipi. És per això que s'ha decretat el tancament de l'esplai de la Gent Gran durant les dues https://aplicacions.llengua.gencat.cat/llc/AppJava/index.html?action=Principal&method=detall&input_cercar=proper&numPagina=1&database=FITXES_PUB&idFont=8495&idHit=8495&tipusFont=Fitxes+de+l%27Optimot&numeroResultat=1&databases_avansada=&categories_avansada=&clickLink=detall&titol=pr%F2xim%2C+proper+o+vinent%3F&tematica=&tipusCerca=cerca.fitxes">properes setmanes, anul·lant també les activitats que genera com la calçotada programada per a divendres.

També es restringeix el transport adaptat que el consistori posa a disposició de les persones que ho necessitin només a consultes mèdiques. Des del consistori també han començat a implementar mesures que afecten els treballadors municipals, com l'obligatorietat de portar guants en aquelles instal·lacions obertes al públic i s'està començant a treballar un protocol de teletreball. També s'ha suspès l'Audiència Pública del dia 21 d'aquest mes. Tot emmarcat en una crida a la calma i a seguir només els canals oficials d'informació.

L'Ajuntament també ha traslladat la necessitat de suspendre les activitats programades a les entitats i clubs esportius del municipi, que en molts casos ja s'havien avançat al decret municipal.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ