Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

La música balcànica, present al novè aniversari de l'Altafujazz

El cicle de música Altafujazz compleix 9 anys de concerts a la Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla. En total s’han celebrat més de 100 concerts amb la presència de més de 500 músics als escenaris. Unes actuacions de diferents estils i arribats de diferents parts del món, però que sempre han presentat els seus projectes basats en el món del jazz.

Aquest primer dissabte de febrer va ser el torn del grup ‘Balcan Spirit’, una formació amb integrants de Bulgaria, Polònia, Argentina, Ucraïna i Catalunya que va transportar la música balcànica a Altafulla.

És la primera vegada que s’inclou el concepte de música balcànica al cicle Altafujazz. Una cultura amb un ritme i uns sentiments especials que està molt a prop nostre. Les guitarres, els violins i la veu van eclipsar al públic assistent.

L’Altafujazz va néixer un 5 de febrer del 2011 per presentar de forma ‘artesanal’ diferents estils de música relacionats amb el llenguatge del jazz.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ