Altafulla traslladarà el centre obert a l'antiga casa del director de l'alberg

Acord entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Altafulla per la cessió de l’antiga casa del director de l’Alberg Casa Gran. La intenció és emplaçar-hi el Centre Obert ubicat a l’edifici adjacent a les antigues escoles Teresa Manero per tal d’ampliar l’espai de Càritas.

Des de fa vuit anys que aquesta casa situada al carrer Sant Martí d'Altafulla resta buida. És l’immoble on residia fins l'any 2012 el director de l'Alberg de la Casa Gran del municipi, propietat de la Generalitat de Catalunya. Ara, un acord de cessió entre l’Agència Catalana de Joventut i el consistori altafullenc permetrà a aquest darrer fer-ne ús per a traslladar-hi el Centre Obert del municipi, situat a les antigues escoles Teresa Manero.

Ara l'ajuntament i els tècnics de la Generalitat es reuniran per a conèixer les necessitats del centre, que dóna servei a infants amb necessitats de reforç escolar entre d'altres ajudes, per a afrontar la sèrie de reformes a dur a terme a l’immoble per a la seva instal·lació, que podrien suposar una inversió d'uns 60.000 euros.

El trasllat del Centre Obert del seu emplaçament actual permetrà a la secció de Caritas d'Altafulla ocupar tot l'edifici que ara comparteixen les dues entitats a les antigues escoles i guanyar així espai per a ampliar les instal·lacions dedicades al Banc d'Aliments del municipi.