El vot telemàtic dels dos coalcaldes marca el primer ple ordinari del nou mandat a Altafulla

Un primer ple ordinari marcat per l’absència dels dos coalcades que va obligar per primer cop a l’aplicació del vot telemàtic que ja havien previst per la seva maternitat. La modificació del preu de la taxa per prestació de serveis municipals va ser el més destacat.

Malgrat no assistir Alba Muntadas i Jordi Molinera, tots dos van poder participar activament en les votacions gràcies al vot telemàtic, aprovat en ple extraordinari el juny passat. L’opció de votació per aquesta via està reservat per a determinades situacions que tots dos edils compleixen segons l’acordat.

La baixa per maternitat de l’alcaldessa i la paternitat d’aquest dilluns de l’alcalde, van delegar les seves funcions al ple a Dani Franquès que es va encarregar d’anunciar els vots dels dos batlles durant el transcurs de la reunió de la corporació municipal.

Un ple que va servir per aprovar per unanimitat el tancament del compte general de l'exercici 2018, i el pla econòmic financer per a l’exercici 2020 que posa les bases pel pressupost de l’any vinent i que es dibuixa sobre els 8 milions d’euros.

També es va aprovar amb l'abstenció dels partits de l'oposició la modificació del preu de la taxa per prestació de serveis.

L’única moció, presentada per Alternativa Altafulla en què es reclamava un pla d’acció per combatre l’emergència del canvi climàtic va ser aprovada per unanimitat.