TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Tarragona

L'agressió a l'exregidor de VOX Javier Gómez marca el ple de Tarragona

19 abril 2024
Gómez ha anunciat que denunciarà l'incident, a la porta del plenari, amb el regidor de la formació a Salou, Paul Daniel Axinte. El regidor tarragoní ha qualificat els seus excompanys de feixistes.
Tarragona

La Guàrdia Urbana deixarà de fer hores extres als grans esdeveniments

19 abril 2024
És la resposta dels agents en demanda de cobrar el mateix per aquestes hores que la resta de cossos policials. El primer esdeveniment que se'n ressentirà serà la diada de Sant Jordi. Viñuales no descarta demanar reforços als Mossos.
Torredembarra

Quatre restaurants de la Torre haurien explotat una cinquantena d'immigrants

19 abril 2024
L'operatiu del passat 8 d'abril va detenir 10 persones, tres de les quals es troben ja a la presó. Estan acusats de tràfic i explotació de persones, entre altres. Podria no ser un cas aïllat al Camp de Tarragona.
Tarragona

Queixes per l'eliminació d'una línia de 1r d'ESO de l'IES Tarragona

19 abril 2024
El curs vinent, el centre passarà a oferir 90 places, a diferència de les 120 actuals. Si acaba sent així, una part de l'alumnat no podrà matricular-s'hi, un fet que no s'havia donat mai des de l'obertura de l'institut.
Tarragona

S'inicia la temporada de creuers que portarà 115.000 passatgers a Tarragona

19 abril 2024
En la primera jornada d'operatives hi han coincidit tres creuers. Un d'aquests l'MSC Fantasia que embarcarà tots els divendres des del Port. El curs podria fregar els 115.000 passatgers.
Tarragona

El portal del Roser i la Via Augusta, territori de creueristes

19 abril 2024
Aquests han estat els dos punts que han intentat assumir la gran quantitat de visitants que arribaven des dels creuers a bord d'autobusos llançadora amb una gran freqüència.
Tarragona

Una gran grua afectarà el trànsit del passeig de Sant Antoni durant mesos

19 abril 2024
Ara, els vehicles envaeixen bona part de la zona d'aparcament. Així, queden inutilitzades una vintena de places de zona blava durant tot el temps que hi hagi la grua, fet que durarà diversos mesos.
Camp de Tarragona

PIMEC alerta sobre l'increment de les baixes laborals

19 abril 2024
Adverteixen que en deu anys s'han doblat les dades d'incidència, que ja és de 7,5 hores mensuals per treballador a Catalunya, la més alta de l'Estat.
Camp de Tarragona

El mar podria ser un aliat per revolucionar el món dels vins

19 abril 2024
La Taula de Vi de Tarragona ha impulsat un projecte d'investigació enològica submergint 150 àmfores a les aigües del Port durant 400 dies.
Tarragona

Tarragona recorda l'onada feminista de finals de segle XX amb un llibre

19 abril 2024
L’obra compta amb fonts documentals, però els testimonis orals tenen un paper clau a l’hora de fer valdre la història feminista de la ciutat en un període de canvi com va ser el de la transició.
Vila-Seca

Vila-seca homenatja la poeta i pedagoga Mayte Bravo

19 abril 2024
Va ser professora a l'escola Mestral durant trenta anys. Dos anys després de la seva mort, el municipi que l'ha volgut recordar en un acte farcit de poesia, música i ball al Celler.
Montblanc

Montblanc es transporta a l'Edat Mitjana

19 abril 2024
Montblanc ja ho té tot a punt per endinsar-se en una nova edició de la seva Setmana Medieval. L'acte inaugural d'avui donarà pas a dos caps de setmana de festa.
Camp de Tarragona

L'entrevista de l'N12. La prèvia de Sant Jordi

19 abril 2024
Entrarem a la llibreria La Capona de Tarragona per veure com es prepara la diada de Sant Jordi, una diada que esperen amb candeletes i que cau en dia laborable i això els ajuda i molt en les vendes, si el temps acompanya.
Tarragona

El Nàstic es juga més que tres punts

19 abril 2024
Diumenge a les 12 h, el Celta Fortuna visita el Nou Estadi. Tots dos equips estan empatats a 57 punts. Els grana són quarts i els gallecs tercers. Els de Dani Vidal buscaran retrobar-se amb la victòria després de la derrota a Tarazona.
Valls

La UE Valls vol segellar la permanència

19 abril 2024
Una victòria del conjunt de Manel Cazorla podria certificar la permanència a la Lliga Elit. A més, sumar els tres punts, els tornaria a apropar a la promoció d'ascens. Diumenge reben el CF Palamós a les 12:15 h.
Salou

L'OCA Global Salou buscarà la remuntada, en directe a TAC12

19 abril 2024
Diumenge a les 18:15 h, CB Salou - Ciudad de Huelva. El conjunt de Jesús Muñiz necessita guanyar per més de 21 punts per avançar als quarts de final del play-off d'ascens.
Tarragona

El Rugby Tarragona juga la final de 1a Catalana a casa

19 abril 2024
Reben el Fénix de Saragossa dissabte a les 14:30 h. Els tarragonins juguen la final al nou camp de l'Anella Mediterrània.

Instagram tacdotze

Camp de Tarragona

La prèvia esportiva del cap de setmana

19 abril 2024
Expliquem per què és important el partit del Nàstic davant el Celta Fortuna. També mirem les opcions de remuntada del CB Salou al play-off d'ascens i que viurem a TAC12. En…
Tarragona

Tarragona té més habitants que mai: 144.047

18 abril 2024
Són les dades del padró municipal d'aquest 2024. Es confirma així que s'ha revertit la tendència d'estancament que es vivia des que es va perdre la Canonja, ara fa 14 anys.
Tarragona

Viñuales reafirma que l'àrea metropolitana no necessita capital

18 abril 2024
La novetat la trobem, però, en Esquerra Republicana, que ha canviat de posició i ara defensa la capitalitat de Tarragona.
Tarragona

Les noves urgències de Joan XXIII entraran en funcionament a l'estiu

18 abril 2024
Recta final de la primera fase d'ampliació del centre hospitalari. L'edifici pont està pràcticament enllestit i es preveu que aviat es liciti la construcció de l'edifici principal…
Camp de Tarragona

Nova prova de sirenes de risc químic dimecres 24 a les 12h

18 abril 2024
Tot i que serà igual que la del setembre, aquesta vegada s'ha reforçat el contacte amb les associacions de veïns i amb col·lectius de persones sordes i amb hipersensibilitat al so.
Camp de Tarragona

L'organització criminal, amb ramificacions a Valls, va blanquejar més de 10 milions d'euros

18 abril 2024
Els diners provenien del tràfic de drogues a Europa. L'operatiu va fer una vintena de detinguts a la península i a Veneçuela.
Camp de Tarragona

La situació del català als establimets comercials preocupa els consumidors

18 abril 2024
Gairebé la meitat de les denúncies presentades a l'Agència Catalana del Consum al Camp de Tarragona són per la vulneració dels drets lingüístics dels consumidors. El 2023 es van…
Tarragona

ERC i govern discrepen del model de Sant Jordi a Tarragona

18 abril 2024
Els republicans denuncien la supressió de la recepció habitual als autors tarragonins prèvia a la diada. Des del PSC defensen que aquesta es trasllada per fer-la més visible i…