El Club Hoquei Vila-seca suma la primera victòria de la temporada

Els de Ricard Notario van estrenar-se a la Nacional Catalana després de sumar dues derrotes seguides a l'inici del curs. Els acabats d'ascendir van imposar-se al Tona per 6-5, tot i arrencar el partit 0-2 per sota. Abans del descans, Pol Pàmies va reduir distàncies però el marcador encara no feia justícia al vist fins aquell moment.

A la segona part els grocs van dominar per complet a un Tona que continua sense punts a la taula però que va plantar cara fins al final. Per cert que va ser l'estrena oficial dels locals jugant en divendres, ja que històricament sempre ho ha fet els dissabtes.

Aquest divendres el Club Hoquei Vila-seca tornarà a jugar a casa, amb canvi d'horari, a partir de tres quarts de nou del vespre.