La consellera de presidència, Elsa Artadi, visita Vila-seca per conèixer el projecte del celler

Aquest matí la consellera de la presidència i portaveu del govern Elsa Artadi ha visitat l’Ajuntament de Vila-seca. Artadi s’ha volgut interessar per com evoluciona el projecte del celler noucentista que hi ha al municipi, que recordem ha rebut 2 milions d’euros dels fons FEDER.

Bona sintonia entre l’alcalde de Vila-seca Josep Poblet i la consellera de la presidència Elsa Artadi. La consellera és la primera vegada que visita el municipi ocupant aquest càrrec però Artadi es coneix aquest territori. Va ser una de les impulsores de la modificació de la llei sobre els centres recreatius turístics quan hi havia el projecte de Barcelona World. I també va ser una de les que va participar de la convocatòria de la Generalitat del concurs del CRT que va acabant guanyat Hard Rock. De fet la consellera ha destacat la importància del turisme al territori al seu escrit al llibre d’honor de l’Ajuntament. Poblet ha fet de bon amfitrió i ha explicat les curiositats històriques i culturals de Vila-seca a la consellera, de fet, li ha regalat un llibre sobre el municipi.

Corporació municipal i consellera s’han pogut passejar pel centre històric del municipi i han pogut conversar amb alguns veïns. L’alcalde ha pogut explicar in situ a la consellera el projecte del celler noucentista. Que s’ha de convertir en un pol d’activitat cultural i social de Vila-seca. Actualment s’està redactant el projecte i es preveu que tot plegat tindrà un cost de set milions d’euros, dos dels quals han estat aportats pels Fons FEDER, una competència que a dia d’avui penja de la cartera d’Elsa Artadi.