El CF Vila-seca - Andorra FC es jugarà diumenge... a les 9.30 hores!!

Els grocs disputaran el següent partit de Lliga a una hora inèdita perquè l'Estadi Municipal acollirà aquest cap de setmana el Campionat Internacional de futbol 7 per a policies.. Queden 4 jornades per acabar-se la Primera Catalana i el CF Vila-seca empata a punts amb la zona de possible salvació. 

Això ha provocat que els vila-secans avancin la visita de l'Andorra al matí. Des del club afirmen que no tenen cap altra alternativa i que en cap cas es pretén fer la guitza al rival, que haurà de sortir del país dels Pirineus a les 4 de la matinada. Curiosament, l'anada va envoltar-se de polèmica després d'ajornar-se el duel per culpa de la neu i de l'absència de màquines per retirar-la. Setmanes després aquell partit va disputar-se malgrat les males condicions meteorològiques. 

La marca l'Alpicat que, contra tot pronòstic, va desfer-se dels d'Edu Franco per 7 a 0 el passat dissabte. Diumenge a les 9.30 hores el CF Vila-seca rebrà un Andorra completament salvat i que va guanyar l'Almacelles en partit intersetmanal