El CH Vila-seca aconsegueix la permanència a Nacional Catalana

Ho hem viscut en directe a TAC12 i ja podem recuperar-ho al web. Els de Ricard Notario han superat l'Igualada B (2-1) tot i jugar com a locals a Reus. La sang freda dels grocs ha estat vital per endur-se el triomf contra un equip reforçat per jugadors d'OK Lliga.

Saber remar davant les adversitats té premi i el patiment ha estat continu aquesta setmana per la polèmica prèvia entre tots dos equips arran de la utilització visitant de jugadors de superior categoria i pel canvi de dia i d'emplaçament per part local. Psicològicament l'Igualada B arrencava amb avantatge. I també ho ha fet a la pista.

D'aquesta manera, Jordi Méndez ha marcat l'únic gol del primer tram de la final i a manca de poc més de 6 minuts per al descans. Un pal duríssim per als homes de Ricard Notario, que han arribat a l'equador de la final virtualment a Primera Catalana.

Però la serenor i especialment la capacitat de desequilibri en accions puntuals ha remat a favor dels tarragonins, que han empatat a través d'Esteve Pujals quan quedaven menys de 12 minuts de partit. A 3'49'' el capità Xavi Diez ha marcat el 2 a 1 de falta directa. Un resultat que mantindrà l'acabat de pujar Club Hoquei Vila-seca a la màxima categoria de l'hoquei català i que envia els de l'Anoia a Primera Catalana.