El CH Vila-seca - Igualada B, sense horari

Aquest cap de setmana el Club Hoquei Vila-seca disputa el partit definitiu de permanència a Nacional Catalana davant l'Igualada B. Però, ara mateix, es desconeix quan es jugarà el partit. Els de l'Anoia han canviat l'horari d'OK Lliga per utilitzar jugadors del primer equip al filial. Un moviment legal segons la normativa però que deixa en inferioritat de condicions els vila-secans.

La final de salvació a Nacional de Catalana és al millor de dues victòries. La primera va ser pel Vila-seca, que va imposar-se 5 a 3 a un Igualada B reforçat per diversos jugadors de l'OK Lliga i que durant el curs no han participat amb el filial. A les Comes, en canvi, el triomf va ser per als de l'Anoia amb polèmica arbitral i enrenou a passadissos.

Aquest cap de setmana Vila-seca acull el Campi onat de Catalunya juvenil d'hoquei patins. Això va provocar que el club apostés pel Palau d'Esports de Reus com a seu del tercer i últim partit, diumenge a dos quarts d'una del migdia. Una decisió presa per la manca de pavelló propi dissabte, per incompatibilitats laborals i també per evitar que l'Igualada comptés amb els jugadors d'OK Lliga, que rebrien el Barça a la mateixa hora.

La normativa permet baixar els porters i els júniors o sub23 amb més de 2 anys al club. Una legalitat que desvirtua la competició a favor dels filials.

Però canvi de plans. L'Igualada ha mogut l'horari de la visita del Barça, que finalment es disputarà dissabte a les 20 hores. Fonts consultades apunten que aquest canvi és possible sempre que es pagui un cànon de compensació, una mena de multa.

A l'espera de possibles novetats si el Vila-seca no paga aquest cànon, jugarà a Reus diumenge, tal com estava previst, i davant la millor versió possible de l'Igualada B. Qui perdi baixarà a Primera Catalana.