Els (mini) Jocs Mediterranis ja han començat a Vila-seca

300 alumnes de tercer de Primària de Vila-seca han dedicat tot el matí a la pràctica de moltes de les modalitats menys conegudes de Tarragona 2018. Una jornada que tindrà continuïtat a les aules i a través de tallers.

La grada plena per inaugurar oficialment els Jocs dels petits. Ens explicava una monitora que algun d'aquests competidors volia portar la pilota de casa, pensant que avui tocava jugar a futbol o a bàsquet... No ha estat el cas.

Anualment Vila-seca realitza una matinal multi esportiva i aquest cop s'ha decidit tematitzar-la amb motiu d'uns Jocs Mediterranis en què la localitat serà seu de la lluita i el ciclisme.

Avui, però, s'han practicat altres disciplines: l'esgrima, la petanca, el tir amb arc, l'atletisme i el tenis. Tot plegat amb el suport dels diversos clubs vila-secans, dels voluntaris de Tarragona 2018 i de les mateixes territorials federatives. Molts nens han conegut avui noves modalitats i segur que explicaran l'experiència en arribar a casa.

Cada escola s'ha autoassignat un valor relacionat amb l'olimpisme i aquest valor es treballarà a les aules com a llegat educatiu dels Jocs a Vila-seca. Una jornada que s'ha allargat fins al migdia i que ha anat a càrrec de les regidories d'Esports i Ensenyament.