Fusionar la tradició amb la innovació, l'objectiu del Nadal a Vila-seca

Vila-seca farcirà el Nadal amb una setantena d'actes que volen apel·lar a tots els públics. Hi haurà noms destacats, com Tomatito, que actuarà el divendres 15 de desembre en la Gala Benèfica de la Fundació Carreras contra la Leucèmia. També Elena Gadel amb un recital nadalenc al costat del Cor Sant Esteve el dia 22.

En l'apartat musical, una de les novetats serà el Cant de la Sibil·la el dia 27 amb O Vos Omnes i Marta Mathéu. També hi haurà cinema, tallers i teatre amb l'obra "De perras y criadas". Naturalment, també els Pastorets, que és un dels plats forts del vessant més tradicional. La programació, segons l'Ajuntament, persegueix aquesta mescla, d'actes que no hi poden faltar amb incorporacions més modernes.

ELS REIS, A TAC12 I EN DUES PANTALLES GEGANTS

Un dels grans atractius de les festes a Vila-seca és l'arribada dels Reis Mags d'Orient amb el màpping al castell, la cavalcada i l'estira la corda per entregar els regals a totes les llars. Un clàssic inseparable ja de TAC12. Així podrà veure's a totes les cases del Camp de Tarragona, però a més enguany també en dues grans pantalles, una ubicada al Pinar de Perruquet, a La Pineda, i al Celler.

I l'altre gran reclam, que any a any mobilitza milers de persones, és el Pessebre de Sorra de La Pineda que es comença a muntar ja aquesta setmana. Mobilitzarà 300 metres cúbics de sorra per donar forma a les figures sota una temàtica que no es desvelarà fins al dia 8.

La programació nadalenca clourà el 7 de gener amb el desmuntatge del Pessebre. Fins llavors, pràcticament cada dia, hi haurà propostes gràcies a la implicació del teixit associatiu de la ciutat.