CF Vila-seca - Unificació Bellvitge (1-0)

Malgrat les baixes de la majoria de jugadors veterans, els grocs s'emporten una victòria imprescindible contra un rival directe per reforçar les opcions de salvació a Primera Catalana. L'equip surt del descens directe i se situa en zona de possible permanència

Més emoció, impossible. El CF Vila-seca ha plantat cara tot i presentar una convocatòria plagada de futbolistes en edat juvenil. Sense pesos pesants com Antonio Domínguez i David Cuéllar, entre altres, la primera part ha estat de clar domini per a la Unificació Bellvitge, que ha disposat de diverses ocasions clares per avançar-se. Però el desencert visitant combinat amb l'espectacular actuació del porter Nelson ha permès afrontar la segona meitat amb empat sense gols.

Lentament el ritme del joc l'ha conduït el conjunt tarragoní i la joventut ha primat, especialment a partir del minut 70. La Unificació Bellvitge s'ha quedat sense gas, els canvis han funcionat i les aproximacions locals perilloses s'han multiplicat. Tant que una d'aquestes ha acabat en gol. En una acció de desgavell dins l'àrea i amb el temps gairebé acabat, el CF Vila-seca ha marcat per endur-se 3 punts, frenar la ratxa de cinc jornades sense guanyar i avançar l'Alpicat, amb qui empata a la classificació. Enmig d'un ball de refusos diversos Arnau Martí ha fet possible l'1 a 0. El 8 d'abril els d'Edu Franco visitant el camp de les Borges Blanques.