El cost del subministrament de l'aigua marca el ple de Vila-seca

El govern vilasecà va rebutjar en ple ordinari de febrer una moció de Decidim Vila-seca en que es demanava revisar el servei i els costos que genera el subministrament d'aigua al municipi. Des del govern es va defensar el sistema actual a causa de les característiques del municipi.

La gestió i sobretot el preu que paguen els vilasecans pel servei de subministrament d'aigua de boca i de clavegueram va marcar el debat polític al ple ordinari de Vila-seca d'aquest mes de febrer. Ho va fer arran d'una moció presentada pel grup de Decidim Vila-seca, en la que es denunciaven queixes de veïns del municipi al voltant del cost de la factura de l'aigua, i dels mínims de consum aplicats i en que es demanava una auditoria de la concessió del servei feta per la Mancomunitat de Salou i Vila-seca a l'empresa SOREA i un estudi sobre una possible remunicipalització del servei davant de l'opacitat en la factura que diuen es troben a hores d'ara els consumidors.

Una moció que va ser rebutjada pels vots contraris de l'equip de govern i de Ciutadans. Des del govern vilasecà es va defensar el sistema actual de subministrament i els costos aplicats davant d'una possible remunicipalització que diuen no seria possible en cap cas, sobretot a causa del consum que ha d'afrontar en els mesos d'estiu.

Un ple en que, tot i el rebuig a la moció de l'aigua, la majoria de mocions presentades per l'oposició van rebre, al contrari del que és habitual el vot favorable del govern. Entre aquestes destaquen la de Ciutadans que demanava un estudi per a instal·lar radars informatius de velocitat o la de Vila-seca en Comú per a confeccionar un catàleg de serveis municipals.Per últim el plenari també va aprovar la  contractació de les obres de desenrunament i enderroc de la part d ela comissaria de la policia Local afectada per l'incendi del passat estiu per un import de més de 63.000 euros