TAC12 emet aquest dissabte el Club Hoquei Vila-seca-Olot

Aquest dissabte a les 20 hores el Club Hoquei Vila-seca-Olot es juga a la Televisió Pública del Camp de Tarragona. Els de Ricard Notario busquen una victòria que sentenciï el seu passi a la fase d'ascens a Primera Estatal. I els visitants, el mateix.

Fa temps que l'hoquei sobre patins d'altíssim nivell ha tornat a Vila-seca. Però davant partits especials com el següent, es nota en l'ambient que aquesta pista torna a ser la d'èpoques anteriors. I és que s'espera un ple absolut a la grada per viure el duel entre el primer i el cinquè del grup 2 de la Nacional Catalana, el Vila-seca i l'Olot. Els 4 millors passaran de ronda.

Els de la Garrotxa són, ara mateix, el primer equip que es quedaria fora de les eliminatòries d'ascens a la Primera Estatal. Un oponent que afrontarà el partit com si es tractés d'una final. Manquen 4 jornades i el Vila-seca és el líder amb 19 punts, amb 5 de marge respecte a l'Olot.

El partit es disputarà divendres a tres quarts de nou de la nit. L'endemà, dissabte a les 8 del vespre, l'explicarem íntegre a TAC12.