Andorra - CF Vila-seca (2-1)

Derrota i polèmica perquè els grocs van patir una rigorosa expulsió. També queixes a la prèvia i és que els vila-secans consideren que les condicions meteorològiques del viatge no garantien uns mínims de seguretat. Al seu dia el partit va ajornar-se per culpa de la neu.

Aquest cop "tan sols" va ser necessari que el duel entre l'Andorra i el CF Vila-seca arrenqués amb 45 minuts de retard per adequar el terreny de joc. Al desembre els d'Edu Franco van acusar els locals de no voler fer el mateix, forçant així la suspensió del partit davant una plaga de baixes. Un CF Vila-seca que segueix en zona de descens a 2 punts de la permanència i que es queixa de l'acció del penal a favor de l'Andorra, avantsala del 2 a 1 i de la vermella del capità Antonio Domínguez. Poc abans del descans el conjunt local també s'havia quedat amb 10 homes.

Gols: 1-0 Emili (9'), 1-1 Raúl i 2-1 Cristian (70').