TAC12 retransmet la cavalcada dels Reis Mags de Vila-seca des del Castell

 

Enguany el Castell del municipi serà el lloc on Ses Majestats faran l'adoració del nen Jesús i es farà una representació de llum i música a la façana del castell.

Ja està gairebé tot enllestit per una de les tardes més esperades pels més petits i és que els Reis Mags d'Orient arriben avui. A Vila-seca ho faran a les cinc de la tarda per la Plaça Joan Kies Helmont i faran el recorregut pels carrers del municipi repartint caramels i saludant a la ciutadania. Com a novetat d'enguany entra en escena el Castell, ja que serà en aquesta ubicació on Ses Majestats baixaran de les Carrosses i faran la tradicional adoració del nen Jesús.

Serà a partir d'aquesta arribada dels Reis Mags al Castell de Vila-seca la part que TAC12 retransmetrà en directe perquè tothom qui ho vulgui pugui gaudir de la tarda de Reis des de casa. Els espectadors podran seguir com Ses Majestats arriben pels Jardins del castell, fan l'adoració del nen Jesús al Pessebre i tot seguit es reproduirà un espectacle de llum i música a la façana del castell. Tot això abans que els Reis facin els parlaments i comencin a repartir els regals als nens i nenes vilsecans.