Els Pastorets de Vila-seca inclouen música en directe a les representacions

 

Només una 20a d’actors dels 50 que actuen als Pastorets del “Centru” de Vila-seca són adults.Els joves van agafar el relleu l’any passat de les aventures d’en Lloquet i en Rovelló, que van passar a les mans dels joves vila-secans Oriol i Cesc, de dotze i tretze anys respectivament. Un paper que en aquesta edició han mantingut i que han perfeccionat rodejats de molts joves actors que un any més porten el pes principal de l’Obra de Folch i Torres.

D’aquesta manera donen continuïtat i consoliden l’aposta de rejovenir els Pastorets de Vila-seca. Des de la direcció asseguren que innovar és indispensable per mantenir viva la tradició dels pastorets al municipi, especialment entre els més joves. Per això consideren que el plantejament sempre ha d’estar obert i incorporar canvis, encara que siguin petits, tots els anys.

De fet aquest any s’han animat a incloure petites mostres de música en directe. Com per exemple aquesta percussió que acompanya als malvats pecats capitals i servents de Satanás i Llucifer. També parts cantades on, fins i tot, s’inclou la participació del públic.

Una sorpresa que no desvetllarem i que els convidem a gaudir, encara que s’haurien d’afanyar ja que només queda una funció, la del 7 de gener a les 7 de la tarda.