El CF Vila-seca presenta una queixa a la FCF per la suspensió del partit a Andorra

Els grocs acusen l'equip local d'excusar-se en la neu per evitar competir amb baixes Mentre l'Andorra va argumentar que no hi havia una màquina per llevar la neu, els vila-secans afirmen que existia un segon camp on podia jugar-se sense problemes.

Dissabte a la tarda el Vila-seca havia de jugar aquí i a la Primera Catalana. Un partit especial perquè era la primera vegada que travessaven la frontera en competició de Lliga i en 51 anys d'història. Però no veurem cap pilota sobre del terreny de joc. Els locals van dir que no disposaven de màquina per adequar el camp.

Edu Franco afegeix que alguns jugadors de l'Andorra van admetre que no volien jugar el partit perquè l'afrontaven amb absències importants. Fins i tot el tècnic acusa el rival de burlar-se d'ells. Un Vila-seca que arribava amb la moral pels núvols després de sumar la primera victòria a casa de la temporada i d'acostar-se a les places de permanència. Ara el Vila-seca ha presentat un escrit a la Federació Catalana de Futbol a l'espera de consensuar una nova data de celebració del partit.