El GTP s'endinsa a l'obra de Mialet en la seva nova proposta

Coincidint amb el 50 aniversari de la seva mort, el Grup del Teatre Principal de Valls treballa en la producció d'una proposta teatral que revisarà l'obra de Pere Mialet. Periodista de professió i literat de vocació, l'escriptor vallenc va conrear entre altres obres, de teatre català, especialment destinat a coinsum amateur, durant la postguerra.
 
El GTP vol convertir la seva proposta en un homenatge a la figura de Mialet, molt conectat als cercles artístics de la capital de l'Alt Camp durant la postguerra i amb una àmplia obra literària, concretada també amb obres teatrals com Error de perspectiva, Canvi de ruta o Melodia discordant entre altres. El GTP, després d'un treball de recerca ha escollit fragments de sis d'aquestes obres per vestir una proposta coral que permeti dibuixar els principals trets característics de la personalitat literària de Mialet.
 
Una vintena d'actors i actrius pujaran dalt de l'escenari per donar vida a l'obra de Mialet en un espectacle que permet al GTP ampliar el seu ventall de propostes anuals, afegint el treball a les propostes habituals del Ball de Vells i Els Pastorets.
 
L'espectacle es representarà el primer cap de setmana del mes d'octubre i servirà per obrir la temporada de tardor de la cartellera dels Teatres de Valls.