Vella i Joves, segona i tercera en actuar per Sant Fèlix

Falten nou dies per a una de les grans cites de la temporada castellera, la diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. Els Minyons de Terrassa seran els encarregats d'obrir plaça, mentre que les colles vallenques actuaran en segona posició la Vella i en tercera la Joves. Així ho va decidir el sorteig dut a terme aquest dilluns

El cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Albert Martínez, va ser l'encarregat de decidir que la colla rosada actuï en segona posició a la diada de Sant Fèlix del proper dia 30 després de guanyar el sorteig que es va celebrar aquest dilluns al vespre a la capital del Penedès.

La decisió de la Vella va condicionar l'actuació de la resta de colles, tal i com marca el protocol vilafranquí de les darreres temporades. Així, l'altra colla vallenca, la Colla Joves, actuarà en tercera posició, els Minyons de Terrassa seran els encarregats d'obrir la diada i la colla local, les Castellers de Vilafranca, qui actuarà en darrera posició.

Uns colles de Valls que, a manca de les actuacions d'El Catllar i l'Arboç en el cas de la Vella i d'Igualada en el cas de la Joves, arriben a Vilafranca amb la màxima ambició.

Pel que a les altres dues colles caldrà veure com afecten les darrers caigudes al programa dels verds a la seva festa major i com surten de les vacances uns Minyons que van signar un primer tram de temporada molt irregular.