Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

REPSOL

Valls aprova el projecte per construir una pista poliesportiva al lloc de l'antiga piscina d'estiu

D’aquesta forma es canviarà la funcionalitat de l’espai destinat a l’antiga piscina d’estiu de les instal·lacions esportives del Vilar, tancada des del 2011. L’espai passarà a ocupar-lo una pista poliesportiva adaptada per a la pràctica de futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei. Un equipament que contribuirà a dinamitzar la zona i donarà resposta a la demanda d’espais d’entrenament de diversos clubs vallencs. 

Ara, un any després de presentar-lo per primer cop, la junta de govern de Valls ha aprovat el projecte. La futura pista ocuparà l’espai actual de la piscina d’estiu i l’espai de joc tindrà unes dimensions de 44x22 metres. La intervenció també contempla la millora urbanística de tot l’entorn, la construcció d’un mur perimetral, la modernització de les xarxes de serveis i la instal·lació de nous punts de llum a la zona. L’àmbit de la intervenció ocupa 2.650 metres quadrats. El projecte preveu un pressupost de 330.000 euros i inclou millores respecte la proposta inicial reforçant l’enllumenat i instal·lant cistelles a una zona complementària a la pista central.

0
0
0
s2sdefault
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona