Valls destinarà més personal a l'escola de música Robert Gerhard

Valls ha aprovat l'ampliació de la plantilla de personal de l'escola municipal de Música, Robert Gerhard per arribar a les escoles de la ciutat. Ho va aprovar ahir el Ple Municipal, només amb l'abstenció del Partit Popular.

L'Ajuntament de Valls ampliarà la plantilla que forma el professorat de l'Escola de Música Municipal Robert Gerhard. Hi destinarà quatre professors més per reforçar un projecte de la fundació Robert Gerhard que té com a objectiu apropar la música als escolars. La proposta ha arribat a última hora en un ple del mes de juny de baix contingut i, tot i l'abstenció del PP,  ha comptat amb l'aplaudiment generalitzat dels grups representats al sala consistorial.
 
Tot i això, la CUP ha recordat al govern la necessitat de millorar les instal·lacions de l'Escola de Música si realment es vol apostar per aquest organisme.
 
El plenari també ha servit per aprovar una moció reclamant el restabliment de les lleis contra la pobresa impulsades des de la Generalitat i tombades pel Constitucional que ha comptat amb els vots favorables de tots els grups, excepte el PP.