Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Les obres de Ca Xapes podrien començar enguany

Aquest 2018 podria veure com comencen le sobres de remodelació de l'edifici de Ca Xapes per a que torni a acollir la llar de jubilats de Valls. El consistori està a l'espera de poder conéixer si podrà afrontar el projecte per fases. Si la resposta és afirmativa, les obres començaran abans d'acabar l'any

La remodelació de l'edifici de Ca Xapes per tal que pugui tornar a acollir la Llar de Jubilats de Valls podria començar aquest mateix 2018, sempre que el consistori vallenc pugui torbar al fórmula per a començar les obres.

La intenció de l'Ajuntament és poder licitar el projecte total de la remodelació en diferents fases, el que permetria poder escometre la primera d'aquestes fases aquest mateix 2018 amb el milió d'euros ja pressupostats en els comptes d'enguany per a aquesta remodelació. En el cas que els informes tècnics aconsellin fer el projecte d'una manera global, l'inici d'obres haurà d'esperar a l'aprovació dels comptes de l'any vinent.

I encara en l'àmbit de la gent gran, des de la regidoria de Benestar Social s'organitzen aquests mesos de maig i juny diverses sessions de participació ciutadana per a la redacció del Pla Integral de la Gent Gran. D'aquesta manera, en set sessions, que es repartiran en diferents espais i zones de la ciutat, es vol escoltar les demandes i peticions de la gent gran vallenca que puguin servir d'aportacions útils per a la redacció de les noves actuacions estratègiques a favor de la qualitat de vida i benestar de la mateixa

0
0
0
s2sdefault
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona