El carrer Jacint Verdaguer de Valls estarà tallat fins l'agost per obres

Han començat les tasques de millora d'aquesta via i per això hi ha canvis en la circulació de vehicles que s'allargaran atenció fins a mitat d'estiu, fins a finals de juliol. Són tres mesos d’obres per millorar el carrer i els serveis de clavegueram, aigua i electricitat.

L’accés del tomb de Muralla amb la carretera de Montblanc pel carrer Jacint Verdaguer quedarà tallat al trànsit fins el 27 de juliol. Són els tres mesos que es preveu que duraran les obres d’urbanització d’aquest carrer. Uns treballs que inclouran la modernització dels serveis públics de clavegueram, aigua i electricitat, incloent l’enllumenat públic.

En acabar les obres el carrer passarà a ser de plataforma única, seguint l’exemple de la intervenció als carrers Paborde i Miralbosc. Em aquest cas però, en tractar-se d’un carrer estret, es col•locaran pilones per delimitar la zona per a vianants. L’obra està pressupostada en 87.000 euros.

El carrer Jacint Verdaguer no és l’única via de Valls tallada al trànsit aquesta primavera. Des del passat 9 d’abril, la sortida de la ciutat per la carretera de Barcelona està tallada al trànsit per les obres de renovació de la vorera d’aquesta via que uneix la zona del Pius Hospital amb el Kursaal i els barris de la Colla Vella i Pisos Clols. Són 440 metres de vorera entre la plaça Sant Francesc i la rotonda dels castells, a la N-240.

Les obres estan pressupostades en 75.000 euros i es preveu que finalitzin a principis del mes de juny. L’accés als vehicles a la ciutat sí que està obert i s’han habilitat passeres provisionals per als vianants.