Aconseguirà la UE Valls salvar-se a Primera Catalana?

Llàstima que el possible botxí o víctima sigui del territori. Queden 6 jornades de Lliga i 4 punts separen els vallencs del CF Vila-seca; també de les places de possible permanència a Primera Catalana. Un dels dos té molts números de mantenir-se i precipitar el descens del seu veí.

La història dirà que la Unió Esportiva Valls de la primera volta va enregistrar un dels pitjors inicis de la categoria amb cap victòria i 3 punts de 51 possibles. Però els llibres de la màxima divisió del futbol de Catalunya també explicaran que ara frega el lideratge si comptabilitzen tan sols els partits de la segona volta. Una bogeria.

No perden a casa des del gener, Clavé aporta estabilitat sota pals tot i que pateixen baixes importants per lesió com les de Vieri i Hamir. Ara bé, el gran secret es diu Joan Antoni Pallarès, l'entrenador.

Diumenge la Unió Esportiva Valls passarà per Sants a l'espera del que faci el VIla-seca davant el filial del Lleida. Només un dels dos pot aspirar a la possible permanència en funció dels ascensos i descensos no compensats.

4 punts per sota, els vallencs disposen del gol average favorable respecte als vila-secans. Enmig de tots dos hi ha l'Alpicat, en caiguda lliure i que no guanya des del 12 de desembre.