Jordi Llagostera s'acomiada del Joana Ballart

Jordi Llagostera va rebre dissabte l'homenatge dels seus companys i la seva afició. El base vallenc va jugar el seu últim partit al Joana Ballart. Als seus 28 anys, el base del CB Valls deixa la pràctica competitiva, íntegrament vinculada al club vallenc. El comiat no va ser rodó, ja que els de Neila van perdre contra el Salt l'últim partit de la temporada a casa.

Durant les últimes vuit temporades ha competit a la lliga EBA amb el primer equip del Club Bàsquet Valls, l’entitat que l’ha vist créixer i formar-se com a jugador. El base Jordi Llagostera, un home de club, vinculat des de la seva etapa formativa a l’entitat vallenca, va jugar dissabte el seu últim partit al Joana Ballart.

El jugador, de vint-i-vuit anys es retira de la pràctica competitiva. Emocionat, Llagostera, que tancarà aquesta temporada amb una mitjana de sis punts i quinze minuts jugats per partit, va rebre el calor i l’homenatge de companys i afició. Enrere deixa un pòsit de 140 partits defensant la samarreta del conjunt blanc-i-roig.

DERROTA PER TANCAR LA TEMPORADA A CASA

El comiat però, no va poder ser rodó del tot. El Salt va aigualir part de la festa emportant-se el triomf a la pròrroga del Joana Ballart (83-90). I això que els vallencs van controlar el partit fins als minuts finals. Als locals els va costar cinc minuts entrar al partit, però quan va arribar la inspiració van manar amb solvència.

El mínim avantatge amb què van tancar el primer quart es va ampliar al segon, on en moments puntuals van superar els deu punts d’avantatge, per arribar al descans només quatre punts per sobre (45-41). A la represa la tònica es va mantenir.

Els vallencs amenaçaven amb trencar el partit en moments d’inspiració en el tir exterior de Besora, Fàbregas o Gonzalo, i quan van poder córrer, però el Salt va saber resistir. Els gironins van pujar el to físic de la seva defensa els últims minuts mentre als vallencs van perdre aire fins equilibrar en els últims segons un partit que els vallencs havien dominat fins aquell moment (81-81). A la pròrroga la fortalesa física del Salt es va imposar. Sense forces i sense encert, els locals només van sumar dos punts en els cinc minuts extres i el Salt es va emportar el partit.