CB Valls - Cerdanyola (78-63)

L'hem explicat en directe i ja el podem recuperar aquí. Triomf important dels vallencs perquè, combinat amb la derrota del Pardinyes, manté vives les esperances de disputar la fase d'ascens a LEB Plata.

Partit sense història gràcies al control local viscut des de l'inici. El cuer de l'EBA no ha pogut generar una situació de perill clar al Joana Ballart malgrat les baixes d'homes importants per al tècnic Francesc Canals.. I és que, atenció a la dada, el CB Valls ha completat la jornada amb només 7 jugadors dins la rotació.
El màxim anotador ha estat Òscar Ngomo, amb 18 punts, i la major valoració ha anat a càrrec de Fernando Boada, especialment encertat des de la línia exterior.

Tot i que el Cerdanyola ha maquillat l'electrònic, la victòria s'ha quedat a casa. Queden dues jornades amb remotes opcions d'accedir a la promoció d'ascens però la porta segueix oberta després que el Pardinyes hagi perdut a casa davant l'Igualada. 

Dissabte (19h.) els de l'Alt Camp passaran pel pavelló aragonès de l'Olivar, vinculat del Saragossa. Pendents del que facin a la mateixa hora el Pardinyes a Cerdanyola i l'Igualada a Sants. Els lleidatans es troben una victòria per damunt del CB Valls mentre que els de l'Anoia signen el mateix balanç a la taula

Parcials: 19-10, 32-19, 12-7 i 15-27

Fitxa del partit: 

http://competiciones.feb.es/Estadisticas/Partido.aspx?p=1874400&med=0

Classificació de la Lliga EBA:

http://competiciones.feb.es/Estadisticas/Resultados.aspx?g=6&t=2017